image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Rok byvola

 Rok 2021, taktiež nazývaný aj rok byvola začína prvým dňom čínskeho lunárneho kalendára, čo znamená 12.2.2021. 

Čo vlastne znamená, že ide o rok byvola? Ako prvé, bude rok byvola jedineční pre ľudí v tomto znamení. Bude pre nich veľkolepí. Ja som napríklad v roku psa (čo je moje znamenie) dostala štipendium a po prvý krát, po 10 ročnom snívaní mala možnosť ísť do Číny. Teda, rok byvola bude pre ľudí, narodených v tomto znamená naozaj veľkolepí. 

To však neznamená, že nemôže byť úspešný aj pre ostatných. Rok byvola bude vo všeobecnosti presne taký, aký je byvol. Aký je teda byvol? 

Byvol je pracovitý a cieľavedomý. Má veľkú trpezlivosť, je rozvážny, pokojný a priateľský. Ide o zviera, ktoré toho znesie veľa, no keď jeho pohár trpezlivosti pretečie, ukáže svoju obrovskú silu. 

To znamená, že pokiaľ chcete mať úspešný rok, mali by ste dbať na to, aby ste boli vytrvalý a pracovitý. To vám prinesie vaše vytúžené ovocie. 

A keďže je tento rok Byvola v spojení kovu, môžeme v tomto roku očakávať zmysel pre spravodlivosť, tímovú prácu, lojalitu ba dokonca i silu ducha ktorá vyhrá nad egom. 

Práve preto môžeme v tomto roku očakávať i mier a upokojenie chaosu vo svete ba dokonca i príležitosti pre zlepšenie svojho života.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: