image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Ušetrenie peňazí nie len na Aliexpresse / Safe money not only in Aliexpress

Kto z nás nemá rád dobré ceny, zľavy a akcie. Radi by sme dostali kvalitné produkty alebo aspoň tie isté produkty rovnakej kvality za menej peňazí. A aj keď si možno veľa z nás myslí, že sa to nedá, verte, že je to možné. Nie len na báze nakupovania produktov zo zahraničia za lacnejšie peniaze, ale aj na báze "affilate programu", ktorý ponúka peniaze späť z každého nákupu.

Who does not like good prices, discounts and stocks. We'd like to get qualite products or at least the same products with the same quality for less money. And although many of us think it's impossible. Now, I am not talking only about buying  products from abroad for cheaper money but also on the basis of an "affiliate program" that offers money back from every order.






Ako na to? Stačí sa zaregistrovať do "plnapenazenka.sk - Plná peňaženka" s tým, že pri každej objednávke cez túto stránku dostanete peniaze naspäť. Peniaze sa vám pripíšu na váš účet na plnapenazenka.sk s tým, že ich je možné vybrať, a teda aj pripísať na účet už od pár centov.

How to do it? Just sign up in "plnapenazenka.sk - Full wallet" and you will get money back every time when you order via this page. The money is credited to your account at plnapenazenka.sk, so thit is the system how it works. You can change credit to money on your account from a few cents. This money will be paid for your bank account.

Plná peňaženka pracuje na báze spoluprác s rôznymi obchodmi. A teda musím konštatovať, že ich nie je málo. Stránka spolupracuje so slovenskými, českými ale aj zahraničnými obchodmi s rôznou tematikou. Takto máte možnosť zakúpiť si produkty s určitým percentuálnym zvýhodneným. Môžete si zakúpiť veci z aliexpressu, letenky, rezervovať hotely, kozmetiku, oblečenie a veľa veľa ďalšieho. Ba dokonca je možné zakúpiť si produkty s percentuálnym zvýhodneným aj so zľavomatov.

The full wallet works on the basis of cooperation with various stores. So I have to say that there are so much. The site cooperates with Slovak, Czech as well as foreign shops with different themes. This allows you to buy products with a certain percentage of preference. You can buy things from aliexpress, airline tickets, book hotels, cosmetics, clothes and much more. It is even possible to buy products with a percentage preferential even with discounts.

Ja túto výhodu využívam najmä na nákup produktov cez aliexpress, ktorý používam najčastejšie no medze sa nekladú. Ako teda postupovať?

I use this advantage in particular to buy products through aliexpress, which I use most often. So how to proceed?

Ako prvé je potrebná registrácia na stránku Plná peňaženka. Registráciu je potrebné vykonať pomocou e-mailu.

First, sign up for Full Wallet. The registration needs to be done by e-mail.

Ďalej je potrebné zaregistrovať sa pomocou e-mailu. A potvrdiť podmienky. Ďalej kliknúť na "vytvoriť účet".

You also need to register via email. And confirm the conditions. Next click on "create account".


Po registrácií vám príde e-mail. V e-maily vám príde aktivačný link.

After signing up, you will receive an email. An activation link comes in your emails.


Ďalej sa dostanete na stránku plná peňaženka, kde je možné narábať s profilom. Ale hlavne si objednávať. Kliknite na "obchod".

Next, you are in to the full wallet page where you can handle the profile. But mainly to order. Click on "Store".


Vyberte si sekciu obchodu, ktorá vás najviac zaujme, a ktorá je pre vás atraktívna.

Choose the section of the store that is most appealing to you and is attractive for you.


Ďalej si zvoľte obchod, z ktorého chcete nakupovať.

Next, choose the store you want to shop for.


Následne prejdite do obchodu

Then go to the store

Po kliknutí na tento link budete musieť čakať na presmerovanie na stránku.

Clicking this link will have to wait for the page to be redirected.

A napokon si môžete užívať nakupovanie

Finally, you can enjoy shopping.


Ako na vyplácanie? / How to pay?


Najskôr si vyplňte profil z hľadiska vašich kontaktných údajov. 

Fill in the profile first in terms of your contact details.

Ako prvé je potrebné ísť do sekcie "Moja výplata".

First, you need to go to the "My Payout" section.

Ďalej si pozrieť stav svojho konta a kedy sa vám pripíšu € na vaše konto za nákupy. Taktiež si treba uvedomiť, že pre zaregistrovanie nákupu na stránke treba čakať niekoľko dní. 

Next look at your account status and when you are credited to your shopping account. Also be aware that several days have to wait for your site to register.


Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: