image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Activities at Tianjin University // Aktivity na Tianjinskej univerzite


Tianjinská univerzita ponúka nadšencom do čínskeho jazyka nespočetné množstvo klutúrnych aktivít, ktoré vám pomôžu bližšie sa zoznámiť s Čínou a jej kultúrou. 

Tianjin University offers Chinese enthusiasts a myriad of merry activities to help you get to know China and its culture.

Či už ide o pozeranie čínskeho filmu (samozrejme v čínskom jazyku), návštevu nového kempusu, návšteva školského múzea, maľovanie masiek, vystrihovanie z papiera,... rozhodne sa nebudete nudiť. 

Whether watching a Chinese movie (of course in Chinese), visiting a new campus, visiting a school museum, painting masks, cutting out paper ... you will be definitely not bored. 



Každý piatok škola ponúka mini aktivity, ktoré sa konajú cca od 13:00 a ich dĺžka je približne 3 hodiny. Na aktivitu sa môže prihlásiť ktokoľvek, koho táto aktivita zaujala. A keďže nie sú povinné, človek sa pri nich naozaj odreaguje a aj vyblázni.

Every Friday, the school offers mini activities that start around 13:00 and their length is approximately 3 hours. Anyone who is interested in this activity can sign in. And since they are not obligatory, a person will really retreat with them and get rid of them.



Škola taktiež organizuje nejaké aktivity každý piatok pred jedálňou, avšak nakoľko je moja čínština ešte stále len v začiatkoch, nedokážem zistiť o čo ide a hlavne ako sa do nich zapojiť. Ako si však môžete všimnúť na obrázku, jednou z aktivít bol napríklad takýto obrázok Číny, na ktorý sa všetci podpísali, poprípade niečo nakreslili. A nakoľko som aspoň niečo vyrozumela v čínštine, rozhodne som sa musela zapojiť :) A tak cca v strede dole som modrou farbou napísala "Slovensko", aby vedeli, že síce malá krajina, no i napriek tomu sú Slováci v Tianjine. 

The school also organizes some activities every Friday in front of the dining room, but as my Chinese is still not good, I can not figure out what's going on and how to get involved. However, as you can see in the picture, one of the activities was, for example: Drow or write something on a picture od China. And since at least I knew something in Chinese, I definitely had to get involved :) In the middle (down) with blue color I wrote "Slovakia 斯洛伐克" to know that although a small country, even though they are Slovaks in Tianjin.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: