image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Ancient street




Ak máte záujem vidieť život v Číne, potom vám určite odporúčam zavítať na Ancient street, ktorá ponúka nie len závan čínskej kultúry, ale aj nákupy za veľmi dobrú cenu. Ide o verejné trhovisko, kde je možné nie len nakúpiť za dobrú cenu, ale taktiež aj zjednávať. Nájdete tu čínsku kaligrafiu, potreby do školy, suveníry, ale aj jedlo. Skrátka čokoľvek, čo vás napadne.

If you are interested in seeing life in China, then I definitely recommend visiting Ancient Street, which offers not only Chinese culture, but also shopping with a very good price. It is a public market where it is possible not only to buy for a fair price but also to negotiate. You can find Chinese calligraphy, school supplies, souvenirs, and food. Everything, what you want.

Navyše je k dispozícií za menší poplatok možné zavítať do síce menšieho, ale i tak veľmi pekného chrámu. Ak sa nemýlim, návšteva chrámu je cca 10RMB, čo naozaj nie je veľa. Veľmi ma oslovilo, že nie je plný ľudí, a tak je ako stvorený aj pre tých, čo nemajú radi veľa ľudí po kope.


In addition, it is available at a smaller fee to visit a smaller but very nice temple. If I'm not wrong, visiting the temple is about 10RMB, which is really not so much. I really want to say that this place is not full of people, so it is perfect for those who do not like many people in one place. 



Ja osobne som si toto miesto naozaj zamilovala, a určite ho odporúčam navštíviť minimálne pred odchodom, aby ste mohli ponakupovať suveníry svojim kamarátom i rodine. Magnetky, hracie karty s čínskym vyobrazením, kaligrafie, prívesky, kľúčenky, náhrdelníky, hračky,.. Skrátka čokoľvek

I personally loved this place, and I definitely recommend it to visit at least before leaving. You can buy here the souvenirs for your friends and family. Magnets, game cards with chinese picture, calligraphy, pendants, key chains, necklaces, toys, .. Really everything





Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: