image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Cestuj okolo sveta // Travel around the world

Chceli by ste cestovať po svete, spoznávať nové krajiny, no pritom si hovoríte, že na to nemáte peniaze? Učenie anglického jazyka je v takomto prípade najjednoduchšou cestou, ako cestovať po svete a popritom zarábať.

Would you like to travel around the world, to discover new landscapes, but you don´t have money? Teaching English is the easiest way to travel around the world and also earn money.







Hovoríte si, že nemáte vysokú školu, učiteľské kurzy a vaša angličtina nie je úplne 100%? Žiadny problém. Stačí, aby ste úspešne zvládli TEFL certifikát, a už si môžete užívať cestovanie a zväčša prácu s deťmi.

Do you say that you do not have an university diploma, teacher training and your English is not 100% complete? No problem. Just if you have successfully mastered the TEFL certificate, you can enjoy traveling and most of the work with kids.

Na trhu nájdete nespočetné množstvo TEFL certifikátov a stránok, ktoré ho ponúkajú. Najčastejšie ide o ceny, ktoré sa pohybujú okolo 1000€ - ja som však našla o polovicu ( 300€ ) lacnejšie kurzy. Tieto stránky nájdete na trhu a na internete veľmi jednoducho. Ak však hľadáte niečo lacnejšie, pri dlhšom hľadaní natrafíte napríklad na stránku, kde som so robila kurz tento TEFL kurz - stránka sa volá teflonline.net. Táto stránka však neponúka iba certifikát, ale aj pomoc pri hľadaní práce, a to nie len v Číne ale po celom svete. Tento certifikát je perfektný tak pre študentov (práca cez leto) ale aj pre dospelých. Navyše je plat dostatočne dobrý nato, aby si človek mohol ušetriť nejaké tie peniaze a taktiež i cestovať - väčšina spoločností totiž ponúka i príspevok na ubytovanie, letenku či stravu.

On the internet you will find so many companies which offer TEFL certificates. Most often, prices are around € 1000 - but I found more than half cheaper courses (300€). These sites are easy to find on the world and on the Internet. However, if you are looking for something cheaper, look for a longer search for example on a page where I was doing my TEFL course - the page is called teflonline.net. However, this site not only offers a certificate, but also job search assistance - not only in China but around the world. This certificate is perfect for everyone - for students (like a summer job) and also for adults. In addition, the salary is good enough for save some money and also travel - most companies also offer a contribution to accommodation, a fly ticket or a meal.



Táto stránka ponúka nie len online, kombinované a kurzy v triede, ale aj špeciálne kurzy a diplomy.

This site offers not only online, combined and in-class courses, but also special courses and diplomas.

Ja som si v tomto prípade zvolila online kurz (nakoľko na Slovensku nie je možné spraviť si TEFL certifikát) s tým, že som si zvolila formu Master package, kde je zahrnutý 120hodín TEFL kurz, 50 hodín CTBE a 50 hodín CETYL. Teda, 2 špeciálne kurzy - učiteľ angličtiny pre detičky a učiteľ obchodnej angličtiny + učiteľ angličtiny ako druhého (cudzieho) jazyka.

In this case, I have chosen an online course (since TEFL certificate can not be made in Slovakia),  - Master Package, which includes 120 hours TEFL, 50 hours CTBE and 50 hours CETYL. So, 2 special courses - Teacher English to Young Learners, Teaching Business English + Teaching English as a Second Language.




Pre lepšie zamyslenie sa, moja angličtina ešte zďaleka nie je dokonalá, aj keď je na vyššej úrovni. Osobne vlastním UNICERT certifikát level B2 s ekonomickým zameraním, teda upper-intermediate level. To však neznamená, že nemôžem učiť žiakov, ktorý sú odo mňa nižšie či detičky, poprípade obchodnú angličtinu.

For better reflection, my English is far from perfect, although it is at a higher level. Personally own UNICERT certificate level B2 with economic focus, ie upper-intermediate level. This does not mean, that I can not teach pupils who are lower or lower children or business English. Of course, I can teach them without problem.

Kurz som absolvovala bez tútora, no musím povedať, že pri tvorbe tvorbe študijného plánu by sa mi naozaj zišiel. Inak som ho nepotrebovala.

I did not have a course without a tutor, but I must say that when I maked a lesson plan I would really have need. Otherwise I did not need it.

CTBE obsahuje 6 lekcií, CETYL 6 lekcií a TEFL 20 lekcií, pričom z každého je možné dostať osobitne certifikát, ktorý vám bude zaslaný nie len na e-mail, ale aj poštou. Je možné tento certifikát obdržať do 2-3 dní za cenu 60USD alebo si na papierovú formu počkať cca 2 týždne.

The CTBE includes 6 units, CETYL 6 units and TEFL 20 units, each of which can be given a separate certificate, which will be sent to you not only by e-mail but by post. This certificate can be received within 2-3 days for a price of 60USD or you can wait about 2 weeks on paper form.

Celkovo som bola s touto spoločnosťou aj týmito certifikátmi maximálne spokojná, a preto môžem len odporúčať. Ako úspešná absolventka týchto certifikátov vám môžem v tomto prípade poskytnúť 5% zľavu z ceny ľubovoľného kurzu, ktorý si zvolíte - klikni SEM

Overall, I have been very satisfied with this company and I can only recommend this. As a successful graduate of these certificates, I can give you a 5% discount on the price of any course you choose - click HERE




V prípade akýchkoľvek otázok, nejasností alebo ak by ste chceli pomôcť s kurzom ma neváhajte kontaktovať na e-mail: sladeckova219@gmail.com s radosťou vám pomôžem a poradím.

In case of any questions, confusion or if you would like to help with the course please do not hesitate to contact me via e-mail: sladeckova219@gmail.com  I will be happy to help and advice you.

A ak sa pýtate, prečo som si TEFL kurz spravila ja? Po ukončení školy sa totiž chystám vyraziť do Číny, a pracovná príležitosť tohoto typu je pre mňa ideálnym variantom.

And if you ask why did I do the TEFL course? After graduation, I'm going to go to China, and a job opportunity of this kind is an ideal option for me.

Origin of pictures:
goabroad.com, teflcourse.net

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: