image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Západ slnka Jinnan // Sunset Jinnan


O tom, že Tianjinská Univerzita má neuveriteľne krásne prostredie niet pochýb. Určite ste si to všimli aj z mojich doterajších príspevkov o Číne.

There is no doubt that Tianjin University has an incredibly beautiful environment. You have certainly noticed this from my previous contributions to China.


Avšak to, aký nádherný západ slnka je možné vidieť, a to všetko v prostredí školy, ste ešte nevedeli. Práve preto som sa rozhodla podeliť sa s vami o pár naozaj nádherných záberov, ktoré sa podľa môjho názoru dotknú nejedného srdca.


However, what a beautiful sunset you can see, and all in the school environment, you have not yet known. That's why I decided to share with you a few really beautiful shots that, in my opinion, will touch many hearts.



Tianjinská Univerzita je tak pre mňa nie len perfektným miestom pre štúdium (hlavne čo sa týka kvality výučby a aj toho, že patrí k jedným z najprestížnejších univerzít v Číne), ale aj perfektným miestom pre život. A to najmä vďaka neuveriteľne krásnemu prostrediu.

For me, Tianjin University is not only a perfect place to study (especially in terms of teaching quality and being one of the most prestigious universities in China), but also a perfect place to live. Especially thanks to the incredibly beautiful environment.



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: