image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Sunrise Jinnan // Východ slnka Jinnan


Ak milujete východ slnka, v Číne zažijete množstvo nádherných a hlavne nezvyčajnch západov slnka. Celá obloha sa sfarbí do rôznych farieb. Niekedy bude obloha ružova, inokedy oranžová. Scenéria je to naozaj krásna.

f you love sunrise, you will experience a lot of beautiful and especially unusual sunsets in China. The whole sky turns into different colors. Sometimes the sky will be pink, sometimes orange. The scenery is really beautiful.

Jediný problém môže byť ranné vstávanie. Ak chcete vidieť východ slnka, musíte vstávať naozaj veľmi skoro. Východy slnka sú tu obvykle okolo 5:30. Privstať si a pozrieť sa na tú krásku scenériu to však naozaj stojí.


The only problem can be getting up early. To see the sunrise you have to get up really early. The sunsets are usually around 5:30. Getting up and looking at the beauty of the scenery, however, is really worth it.



Prikladám pár fotiek z okresu Jinnan, aby ste vedeli aký krásny východ slnka sa mi podarilo odfotiť. Ospravedlňujem sa vám však za špinavé okno. Žiaľbohu som na systém otvárania tohto okna neprišla, a tak som vám nemohla spraviť lepší záber.

I attach a few photos from Jinnan district to know what a beautiful sunrise I managed to take a picture of. However, I apologize for the dirty window. Unfortunately, I didn't come to the window opening system, so I couldn't make you a better shot.


Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: