image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Gloria Jean´s Coffee

Ak bývate alebo aspoň študujete na Tianjinskej univerzite, určite viete o malej kafetérií v areáli školy, ktorá sa volá Gloria Jean´s Coffee. Síce ide o trocha drahšiu kafetériu, no i napriek tomu tam môžete zavítať a vychutnať si dobrú kávu, horúcu čokoládu či iný nápoj.

If you live or study at Tianjin University, you certainly know about a small cafeteria in the school area called Gloria Jean's Coffee. It's a little more expensive cafeteria, but you can still go there and enjoy good coffee, hot chocolate or some other drink



V ponuke taktiež majú zákusky a nejaké to občerstvenie pre všetkých, čo nie sú iba smädný, ale aj hladný poprípade maškrtný. Taktiež je k dispozícií wifi zadarmo, takže sa tu nudiť nebudete.

They also have desserts and some refreshments for all, which are not only thirsty, but also hungry or whimsical. You can also enjoy free wifi, so you will not be bored here.


Ja osobne do tejto kaviarni chodím iba zriedka, nakoľko mi ceny prídu trocha drahé, avšak horúca čokoláda je tu na nezaplatenie. Preto ak mám chuť na nejakú kvalitnú horúcu čokoládu, viem kam ísť.


I personally go to this cafeteria only rarely, because the prices are a little expensive, but hot chocolate is here really delicious. Therefore, if I have a feeling to drink a hot chocolate, I know where to go.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: