image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

123 KTV klub / 123 KTV club


V prípade, že študujete v Tianjinskej škole - starý kempus, určite vás poteší, že hneď v blízkosti je niekoľko KTV klubov, zábava ako vyšitá pre všetkých, čo majú chuť si v súkromí zaspievať, no i napriek tomu nechcú ostať doma.

If you are studying at Tianjin School - an old campus, it will surely good news for you that there are a few KTV clubs in the immediate vicinity, fun as embroidered for all who have a feeling of privacy but you still don´t want to stay at home.



Ja osobne som si po potrobnom preštudovaní vybrala jeden 123 KTV, kde cena pre 8-12 osôb bola cca 90yuanov ( v cene nie je zahrnuté jedlo a pitie).


I chose one club - 123 KTV after a thorough looking, where the price for 8-12 people was about 90yuan (not including food and drink included).

Tento klub síce nemá až také dobré hodnotenie (3,5 hviezdičiky) avšak nachádza sa dosť blízko školy cca 700m a zároveň bola cena zo všetkých KTV klubov v okolí najlacnejšia. Ako bonus tento KTV klub v čase, kedy je takmer nevyužívaný (13-19hod) ponúka možnosť spievať až 5 hodín za rovnakú cenu. Bežná cena 90yuanov pre 8-12 osôb je za 3 hodiny, avšak v tomto konkrétnom čase ponúka možnosť spievať až 5 hodín za rovnakú cenu,...

This club does not have a good rating (3.5 stars) but it is located close to the school about 700m and at the same time the price of this KTV club from all KTV clubs in the neighborhood was the cheapest. As a bonus, this KTV club at a time when it is almost unused (13-19h) offers the opportunity to sing up to 5 hours for the same price. The current price of 90yuan for 8-12 people is for 3 hours, but in this particular time offers the opportunity to sing up to 5 hours for the same price, ...



KTV klub sa nachádza na 3 poschodí,... Budova síce nevyzerá veľmi luxusne, a skôr máte chuť zutekať, avšak samotný klub je už na úrovni. Čo sa týka spievania, tým že sme boli viacerý sme dostali k dispozícií väčšiu miestnosť.

KTV club is located on 3 floors, ... The building does not look very luxurious, and rather you want to run away, but the club itself is already on the level. As for singing, because we were more, they have given us a larger room.


Sedačka, stoly, 2 mikrofóny, 2 televízory( každý z jednej strany miestnosti). K dospozícií bol aj jeden stojaci mikrofón, ktorý sa nachádza na malom pódiu. K dispozícií je samozrejme aj obrazovka cez ktorú je možné vybrať si pesničky v anglickom, čínskom ale aj iných jazykoch. 

Seats, tables, 2 microphones, 2 TVs (each on one side of the room). There was also one standing microphone on the small stage. Of course, there is also a screen through which you can choose songs in English, Chinese and other languages.


Jediný problém čo sme počas celej doby mali je, že nám jeden mikrofón nefungoval tak ako by mal. Avšak po konzultácií s personálom nám ho vymenili.

The only one problem we've had all the time is that one microphone did not work as it should. However, after consulting the staff, they changed it to another one.



Celkovo som s klubom veľmi spokojná. Cena na osobu je veľmi nízka, možnosť spievať viac hodín a vybavenie na úrovni. Rozhodne odporúčam.


Overall, I'm very exicted with the club. Price per person is very low, the possibility of singing more hours and equipment at the level. Definitely recommend.



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: