image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Malatang // 麻辣烫

Jedným z mojich najobľúbenejších jedál v celej Číne patrí Malatáng 麻辣烫. Výhodou tohto jedla je samotný fakt, že si do tejto "polievky" môžete dať prísady, ktoré vy naozaj chcete. A tak je perfektná aj pre vegetariánov či vegánov. Ja osobne zväčša taktiež siahnem iba po zelenine.

One of my most popular dishes in all of China is Malatáng 麻辣烫. The advantage of this meal is the fact that you can put into this "soup" the ingredients you really want. And so it is perfect for vegetarians or vegans. Personally, I mostly eat only vegetables.

Netuším ako je pripravovaná, no za mňa dostáva 100bodov. Naozaj patrí toto jedlo k jedným z mojich najobľúbenejších. Problém je však nájsť dobré miesto, kde vám bude najviac chutiť.

I do not know how it is prepared, but it gets 100 points for me. This meal really belongs to one of my most favorite. The problem, however, is to find a good place where the taste is the best




Ja osobne som bola už v 3 reštauráciach, pričom 2 boli dobré, avšak nič za čím by som sa išla roztrhať. Avšak jedna bola tak perfektná, a na moje prekvapenie bola umiestnená v obchode, takže kvalita by nemala byť až taká dobrá podľa môjho názoru,... V každom prípade mi však tak zachutila, že sa tam ešte stále vraciam, aj keď musím cestovať hodinu len nato, aby som jedla túto polievku.

I was already in 3 restaurants, 2 were good, but nothing I was going to rip. But one was so perfect, and to my surprise it was placed in the store, so the quality should not be as good in my opinion, ... But in any case, I was so excited that I still get back there even though I have to travel an hour just to eat this soup.



V niektorých reštauráciach si samotné dochutenie polievky musíte vytvoriť vy. Mne to však nejde podľa mojich predstáv, a tak to nikdy nechutí tak, ako by som chcela. Pre tých šikovnejších to však môže byť ale tá správna voľba.

In some restaurants, you have to make the soups by yourself. However, it does not fit me, and it never tastes the way I want it to be. But for the more skillful people, it can be the right choice.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: