image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Tianjin Eye // Tianjin Eye

Tianjinské oko je 120 metro vysoké ruské koleso, ktoré sa nachádza v Tianjine hneď vedľa Hai rieky. Táto konštukcia sa začala stavať v roku 2007, piročm prvýkrát bola sprístupnená 7. apríla 2008.

Tianjin Eye is a 120 meter high Russian wheel located in Tianjin just off the Hai River. This constitution began to built in 2007, the first time it was released on April 7, 2008.





Toto Tianjinské oko je poháňané elektrinou,, pričom je zložené z 48 kabín. Každá kabína je určená pre maximálne 8 ľudí a dĺžka okružnej jazdy je 30 minút. Cena jednej jazdy je cca 100RMB, čo je v prepočte cca 13€.

This Tianjin eye is powered by electricity, consisting of 48 cabins. Each cab is designed for up to 8 people and the length of the circular ride is 30 minutes. The price of one ride is about 100RMB, which is about 13 €.

Vďaka Tianjinskému oku si môžete pozrieť Tianjin z výšky, a tak sa pokochať krásou tohto mesta. Tianjinské oko je natoľko populárne, že si budete musieť vystáť nemalú radu nato, aby ste sa tam vôbec dostali. V každom prípade my sme si to vystáli a musím povedať, že ten pohľad stál zato. V rade sme stáli cca 3-4 hodiny, pričom sme sa napokon dostali na rad už keď sa začalo stmievať, čo umocnilo náš zážitok z tejto atrakcie.

Thanks to Tianjin's eye you can see Tianjin from above, and so enjoy the beauty of this city. The Tianjin Eye is so popular that you will have to make a lot of advice to get there at all. In any case, we've stood up and I have to say that the look stood still. We stood for about 3-4 hours in a row, and we finally got the advice as soon as it started dimming, which increased our experience of this attraction.

Predtým ako nastúpite do kabíny máte možnosť spraviť si fotku s vašimi kamarátmi či spolupasažiermi pre zvečnenie si tohto zážitku, pričom za fotku je potrebné zaplatiť.

Before you get into the cabin, you have the opportunity to make a photo with your friends or co-passagers to enlarge this experience, paying for the photo.


Okružná jazda je dosť pomalá natoľko, aby ste sa stihli popozerať po okolí a všimnúť si všetku krásu. Z kabíny je možné fotiť, stavať sa a aj sa v kabíne pohybovať, treba však dbať na bezpečnosť seba i pasažierov.

The cruise is slow enough so you can explore the surroundings and notice all the beauty. You can photographe from the cab, stand up and move in the cab, but take care of the safety of both passengers and passengers.

Vďaka tejto okružnej jazde budete mať možnosť vidieť nočný život Číny, krásne osvetlené mesto, rušné cesty, lode na vode a ďalšie zaujímavosti, ktoré by ste inak nemali možnosť vidieť.

With this truck tour you will be able to see the nightlife of China, a beautiful city lit, busy roads, boats on the water and other things that you would otherwise not be able to see.

Po vystúpení z Tianjinského oka si môžete popozerať aj okolie rieky Hai si následne môžete spraviť aj romantickú prechádzku či si vychutnať plavbu loďou po tejto rieke, ktorá stojí taktiež cca 100RMB.

After exiting the Tianjin Eye, you can also explore the surroundings of the Hai River, and then you can also take a romantic walk or enjoy a cruise by boat across this river, which also costs about 100RMB.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: