image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Aktivity na Tianjinskej univerzite// Activities at Tianjin University


Tianjinská univerzita ponúka nadšencom do čínskeho jazyka nespočetné množstvo klutúrnych aktivít, ktoré vám pomôžu bližšie sa zoznámiť s Čínou a jej kultúrou.

The University of Tianjin offers Chinese enthusiasts countless clutter activities to help you get to know China and its culture.


Či už ide o pozeranie čínskeho filmu (samozrejme v čínskom jazyku), návštevu nového kempusu, návšteva školského múzea, maľovanie masiek, vystrihovanie z papiera,... rozhodne sa nebudete nudiť.


Whether it is watching a Chinese movie (of course in Chinese language), visiting a new campus, visiting a school museum, painting masks, cutting out paper, ... you will definitely not be bored.




Každý piatok škola ponúka mini aktivity, ktoré sa konajú cca od 13:00 a ich dĺžka je približne 3 hodiny. Na aktivitu sa môže prihlásiť ktokoľvek, koho táto aktivita zaujala. A keďže nie sú povinné, človek sa pri nich naozaj odreaguje a aj vyblázni.


Every Friday the school offers mini activities, which are held approximately from 13:00 and are about 3 hours long. Anyone interested in this activity can subscribe to the activity. And since they are not compulsory, one really relaxes and goes crazy with them.


Škola taktiež organizuje nejaké aktivity každý piatok pred jedálňou, avšak nakoľko je moja čínština ešte stále len v začiatkoch, nedokážem zistiť o čo ide a hlavne ako sa do nich zapojiť. Ako si však môžete všimnúť na obrázku, jednou z aktivít bol napríklad takýto obrázok Číny, na ktorý sa všetci podpísali, poprípade niečo nakreslili. A nakoľko som aspoň niečo vyrozumela v čínštine, rozhodne som sa musela zapojiť :) A tak cca v strede dole som modrou farbou napísala "Slovensko", aby vedeli, že síce malá krajina, no i napriek tomu sú Slováci v Tianjine.


The school also organizes some activities every Friday in front of the dining room, but since my Chinese is still just beginning, I can't find out what's going on and especially how to get involved. However, as you can see in the picture, one of the activities was, for example, such a picture of China, to which everyone has signed or drew something. And since I at least learned something in Chinese, I definitely had to get involved :) And so in the middle of the bottom I wrote in blue color "Slovakia" to know that although a small country, but still Slovaks in Tianjin.

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: