image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Tianjin University library // Tianjin University library



Nakoľko študujem na starom kempuse, a táto knižnica je na novom kempuse, naša škola nám ako každý piatok pripravila aktitivu, tentokrát to bolo navštívenie knižnice na novom kempuse. A ako si môžete všimnúť, nemohla som tam chýbať.

Since I am studying at an old campsite, and this library is on a new campsite, our school has prepared an activity for us every Friday. And as you can see, I couldn't miss it.


Tianjinská University má na novom kempuse nie len veľkú, ale aj krásnu, modernú knižnicu. Knižnica má niekoľko poschodí, a podľa môjho názoru ide o menšie bludisko, v ktorom sa človek naozaj veľmi rýchlo a bez problémov stratí.

Tianjin University has a new, modern library on the new campsite. The library has several floors, and in my opinion it is a smaller maze in which one really loses very quickly and easily.


Čo sa týka knižnice, má nie len niekoľko poschodí, ale taktiež je možné vyberať knihy v rôznych jazykov. Nájdete tu samozrejme prevažne knihy v čínštine, no taktiež je možné nájsť knihy aj v angličtine či inom svetovom jazyku. Na vyhľadávanie kníh je možné použiť počítač, pričom je možné vyhľadávať knihy v čínskom alebo anglickom jazyku.

As far as the library is concerned, it has not only a few floors, but it is also possible to select books in different languages. Of course, you will find mostly Chinese books, but you can also find books in English or other world languages. You can use your computer to search for books and search for books in Chinese or English.


Ja som sa snažila nájsť knihy na výučbu čínskeho jazyka, žiaľbohu táto sekcia kníh je takmer prázdna. A keď už som niečo našla, bolo to naozaj už vysoký level čínštiny.

I tried to find books for teaching Chinese language, unfortunately, this section of books is almost empty. And when I found something, it was really a high level of Chinese


Zato kníh na výučbu anglického jazyka je tu neúrekom. Zhodou okolností, sme cca o 2 dni nato preberali novú kapitolu v našej učebnici, ktorá sa zaoberala knižnicou a ako si vypožičať knihy. A tak naša učiteľka použila našu školskú fotku s knižnice do jej prezentácie.

On the other hand, the books for teaching English are unresponsive. Coincidentally, we took a new chapter in our textbook about the library and how to borrow books about two days later. So our teacher used our school photo library to make her presentation.



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: