image1 image2 image3 image3

|WELCOME IN CHINA|ENJOY STORIES FROM CHINA

Namesday // Meniny





Keďže som v Číne na rok, je samozrejmé, že všetky malé i veľké sviatky budem oslavovať v Číne, poprípade nebudem oslavovať. Ako ale osláviť meniny v Číne? Mimo toho, že Číňania nevedia, čo sú to meniny, tak ani nevedia ako sa oslavujú.

Since I am in China for a year, of course I will celebrate all the small and big holidays and celebration in China, or I will not celebrate. But how can I celebrate namesday in China? Apart from the fact that the Chinese do not know what means namesday, they do not even know how to celebrate it.


Ja som tu však našťastie mala slovenskú kamarátku, a tak sme to oslávili po svojom - tak trocha slovensky. A tak malá tortička nemohla chýbať. Osobne by som i na priek tomu však preferovala oslavovať moje meniny v pohodlí domova a hlavne s mojou rodinou.

However, I found here a Slovakian friend , and we have glorified it in our way - a little Slovak way. It is mean that a little cake could not be missed. Personally, I would prefer to celebrate my names in the comfort of my home and especially with my family.



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov: